The Wave Resonator
Compact, Intuitive, Effective, Value.

Meer informatie over de toepassing van resonantietherapie.

Frequenties/behandelingen op de Wave ResonatorenLet op: Er zijn twee soorten "genezingsfrequenties":

1. Pathogeen vernietigende frequenties:
Dr. Rife ontdekte dat men door toepassing van de zogenaamde MOR (Molecular Oscillation Pattern) frequenties ziekteverwekkers kan vernietigen. (Lees meer over dit fenomeen op pagina 3). Te veel behandelingen per dag met Pathogen Destroying-frequenties kunnen iemand misselijk maken als u geen water drinkt om de lever te reinigen. 


2. Bio-frequenties: 

Frequenties die menselijke organen stimuleren.
Aan het eind van de jaren veertig ontdekte Dr. Reinhard Voll, een Duitse arts en ingenieur dat de organen van het lichaam ook op frequenties reageren. Deze frequenties worden biofrequenties genoemd. Een goed voorbeeld van het toepassen van biofrequenties op een orgaan is als men een hartaanval krijgt en het hart tot leven wordt gewekt met een defibrillatieapparaat. Gezondheid en psychisch welzijn kunnen ook worden gecreëerd door bepaalde frequenties. Prof. Winfried Schuman ontdekte bijvoorbeeld in de jaren '40 dat het aardmagnetisch veld van de aarde resoneert tussen 7,8 en 8,0 cycli per seconde (Hz). Wanneer men deze frequenties in Resonantietherapie toepast, wordt een kalmerend effect verkregen en daarom worden deze frequenties opgenomen in de “Neuro” behandeling van de Wave Resonator . Je kunt er zoveel behandelen als je wilt met Bio-frequenties zonder bijwerkingen.
Een Wave Resonator is een frequentiegenerator met een groot bereik die is ontworpen om beide soorten van deze helende frequenties te genereren (pathogenen vernietigende frequenties en biofrequenties). De Wave Resonator is niet zomaar een zogenaamde “Rife machine” maar een compleet elektrotherapie apparaat. Het kan niet alleen ziekteverwekkers vernietigen, maar het kan ook de biofrequenties genereren die worden gebruikt voor de behandeling van beroertes, depressie, spierspasmen, slapeloosheid, diabetes en wondgenezing.


Frequenties om een specifieke ziekteverwekker te vernietigen of om een specifiek orgaan te behandelen zouden op uw Wave Resonator-behandelingslijst moeten staan.


Op de standaard geïnstalleerde lijst op de Wave Resonator staan de zeer effectieve breedspectrumbehandelingen zoals "Infections" en "Respiratory", die elk een breed scala aan aandoeningen behandelen. De Wave Resonator heeft behandelingen voor alle kwalen die met resonantietherapie te behandelen zijn. De meeste resonators op de markt hebben mogelijk veel meer behandelingen op hun apparaten opgeslagen, maar het zijn niet-geteste behandelingen. De gebruiker wordt dan geconfronteerd met letterlijk honderden behandelingen voor bijvoorbeeld kanker die de fabrikanten zojuist uit dubieuze bronnen van internet hebben gedownload. Vervolgens wordt van de gebruiker verwacht dat hij experimenteert met niet-geteste behandelingen om de behandeling te vinden die werkt. Een gebruiker met een terminale ziekte heeft geen tijd om te experimenteren. Het mooie van de Wave-resonator is dat deze effectief is: niet alleen omdat ze voldoen aan de specificaties van een echte resonator, maar ook vanwege de geteste beknopte lijst met behandelingen.

Ziekteverwekkers begrijpen.


De herontdekking van zogenaamde Rife-resonatoren is vooral te danken aan het boek van Dr. Hulda Clark: "The Cure for all diseases", waarin ze het gebruik van resonatoren promootte om ziekteverwekkers te vernietigen. Een ziekteverwekker is een agens dat ziekte kan veroorzaken. Virussen, bacteriën, parasieten en schimmels zijn allemaal voorbeelden van ziekteverwekkers.


Bacteriën zijn microscopisch kleine eencellige organismen die in hun miljoenen voorkomen, in elke omgeving, zowel binnen als buiten andere organismen. Sommige bacteriën zijn schadelijk, maar de meeste hebben een nuttig doel. Ze ondersteunen vele vormen van leven, zowel plantaardig als dierlijk, en ze worden gebruikt in industriële en medicinale processen. Het mooie van resonantietherapie is dat je alleen de frequenties kunt gebruiken om schadelijke bacteriën te vernietigen, terwijl antibiotica ook goede bacteriën zoals probiotica vernietigen.


VIRUSSEN zijn de kleinste van alle infectieuze agentia. Ze hebben zo weinig eigen genen en eiwitten dat ze, om zich voort te planten, de machinerie van de cellen die ze binnendringen moeten beheersen. Virussen kunnen elk deel van het lichaam of lichaamssysteem aantasten en kunnen infecties veroorzaken zoals verkoudheid, griep, gastro-enteritis, waterpokken of herpes. Het meest voorkomende type virale infectie betreft de luchtwegen.


PATHOGENE SCHIMMELS zijn schimmels die ziekten veroorzaken bij mensen of andere organismen. Van ongeveer 300 schimmels is bekend dat ze pathogeen zijn voor de mens.


PARASIETEN zijn alle levende wezens die in of op een ander levend wezen leven. Menselijke parasieten omvatten gewoonlijk virussen, schimmels, bacteriën, protozoa en wormen.


Hoe kom je van parasieten, virussen, schimmels en bacteriën af?

Iemands immuunsysteem detecteert het virus en begint een chemische stof genaamd "pyrogenen" te produceren. Deze chemische stof verhoogt je lichaamstemperatuur en veroorzaakt koorts. Omdat de meeste virussen pas actief worden (hun voortplantingscyclus starten) binnen een bepaald smal temperatuurbereik, zal koorts vertragen of zelfs voorkomen dat het virus nieuwe gastheercellen aanvalt. Het virus zal verdwijnen en je zult beter worden.
Antibiotica hebben slechts een beperkt nut in de strijd tegen virussen. Ze doden het virus niet, maar wel bacteriën die – als gevolg van de virale aanval – de weg vrijmaakten voor een aanval. Soms veroorzaken virussen ontstekingsreacties omdat het lichaam reageert op de cellen die door het virus zijn veranderd.
De veiligste en meest effectieve manier om ziekteverwekkers in het lichaam te verwijderen, is door Resonance (Rife) Therapie toe te passen met een vertrouwd apparaat zoals de Wave Resonator.
De Wave Resonators zijn ontwikkeld om die frequenties te genereren die worden gebruikt in Rife-therapie om ziekteverwekkers te vernietigen en een breed scala aan aandoeningen te behandelen. De fabrikanten en distributeurs van Wave Resonators beweren niet dat het een kwaal zal genezen. Het genereert echter de frequenties waarvan Dr. Royal Rife vond dat ze heilzaam waren om bepaalde
kwalen te genezen. Veel mensen over de hele wereld, waaronder artsen, beweren dat deze frequenties een breed scala aan bacteriën, schimmels en virussen vernietigen.
Vanwege de nadruk op frequenties die ziekteverwekkers bestrijden, kan een Wave Resonator worden gebruikt om op een complementaire manier een breed scala aan ziekten te behandelen die worden veroorzaakt door infecties, met name streptokokken en stafylokokken. De secundaire toepassing van het instrument is het leveren van de nodige bio-energie aan het immuunsysteem van het lichaam. Het lichaam in staat stellen zijn eigen afweer tegen aanvallen van infectieziekten te versterken.
Om deze bio-energie effectief door het lichaam te laten gebruiken, moet de gebruiker het lichaam aanvullen met de dagelijks benodigde mineralen en vitamines. Een persoon die Rife-therapie ondergaat, moet worden aangemoedigd om veel water te drinken (d.w.z. minimaal 4 glazen schoon water) en zich aan het aanbevolen dieet te houden totdat de reeks Rife-behandelingen (protocol) is voltooid. De patiënt mag geen cafeïne, suiker, gist (inclusief brood, alcohol, frisdrank en koffie) consumeren gedurende de eerste 10 dagen van het initiële Rife-therapieprotocol (zie pagina 13). Na voltooiing van deze reeks behandelingen moet de patiënt worden aangemoedigd om door te gaan met een dieet voor een optimale gezondheid, of op zijn minst de consumptie van bovengenoemde voedingsmiddelen te verminderen. Voor een goede gezondheid moet men gezond eten. Vrij van onnatuurlijke of vreemde ingrediënten.

JUISTE PLAATSING VAN ELEKTRODEN
De handen en voeten hebben energiebanen die naar alle delen van het lichaam leiden. Normaal gesproken is de gemakkelijkste manier om frequenties aan een aangetast orgaan te leveren, de elektroden in de handen te houden of de voeten erop te laten rusten. De energiebanen in de handen en voeten verdelen frequenties over het hele lichaam.
Wanneer u de elektroden onder de voeten gebruikt, leg dan een vochtig stuk keukenpapier of washandje dat is gedrenkt in warm water met een beetje zout of epsom-zout. De geleidbaarheidsintensiteit zal dan hoger zijn.
Houd de cilinders ook gescheiden. Laat ze elkaar niet aanraken, want dat verhindert de energiestroom door het lichaam.


INTENSITEIT INSTELLINGEN
Verhoog de intensiteit van de resonantiegolven niet zo hoog dat dit ongemak veroorzaakt. Het is een basisregel om geen sensatie langs uw pols te voelen. Als je spieren beginnen te trillen, heb je zeker de intensiteitsinstelling te hoog. (Zie ook uw aparte instructieblad)


ALS NIETS WORDT GEVOELD
Een tintelend gevoel geeft aan dat de kracht voldoende is om de klus te klaren! Het tintelende gevoel moet worden gevoeld bij gebruik van frequenties onder 880 Hz op de handen of voeten. Soms voelt u geen tintelend gevoel bij het toepassen van frequenties op grotere delen van het lichaam. Sommige gebruikers klagen ook dat er helemaal geen gevoel onder de voeten is. Dit komt door dikke eeltige zolen. Ook de extra afstand en het weefselvolume van het ene been naar het andere verdrijft meer energie dan in het bovenlichaam. Men kan de geleidbaarheid van de stroom verbeteren door de elektroden in een vochtige washandje te wikkelen.
Lees ook over het aanbrengen van de Healthpad in plaats van de handelektroden. Houd er rekening mee dat men geen enkele sensatie "voelt" met de Healthpad, aangezien het een PEMF (gepulseerd elektromagnetisch veld) apparaat is dat een energieveld uitstraalt om de resonantiegolven van de resonator naar de gebruiker over te brengen.


De Wave Resonator Beamer Healthpad (elektromagnetische mat)
De Wave Beamer Healthpad is een elektromagnetische mat en een accessoire voor de Rife Health Wave Resonator-reeks om stralingsenergie te creëren.
Aangesloten op een Wave Resonator (alle modellen) is het bij uitstek geschikt voor de behandeling van kinderen en dieren of volwassenen die extra behandelingen nodig hebben tijdens het slapen. Het straalt een gezond energieveld uit in een draaikolk van ongeveer 30 cm rond de mat om de resonantiegolven van de aangesloten resonator over te brengen.
De Healthpad aangesloten op een resonator is geschikt voor de behandeling van dieren en kinderen die de elektroden niet kunnen vasthouden of voor mensen die extra behandelingen nodig hebben terwijl ze slapen of iets anders doen (uitermate geschikt voor gebruik met sets van behandelingen).
Het is aan de ene kant bedekt met waterdicht vinyl en aan de andere kant met duurzame stof. De Beamer Healthpad kan ook gebruikt worden om er 's nachts op te slapen op de “repeat” stand.

Pas de Healthpad vooral toe op:
· Verminder pijn en ontsteking
· Verbetering van energie/circulatie, bloed/weefseloxygenatie
· Regelt de bloeddruk en het cholesterolgehalte en de opname van voedingsstoffen
· Verhoog de cellulaire ontgifting en het vermogen om cellen te regenereren
· Herstel van bot en zacht weefsel versnellen
· Ontspan spieren.

Behandelingen op de Wave Resonator. Lees verder:

Behandelingen op de Wave Resonator