The Wave Resonator
Compact, Intuitive, Effective, Value.

Behandelingslijst op de Wave Resonator-reeks instrumenten



Een behandeling bestaat uit één of meerdere frequenties. Elke frequentie richt zich op een bepaald pathogeen of orgaan. De frequenties in de astmabehandeling zullen bijvoorbeeld frequenties hebben om pathogenen zoals aspergillus en streptokokken aan te pakken, evenals die biofrequenties die inwerken op organen zoals 20 Hz die slagaders openen.

https://sitebuilder.konsoleh.co.za/.cm4all/widgetres.php/com.cm4all.wdn.Button/images/thumbnail.svg
De Wave Resonators hebben behandelingen voor alle kwalen die met resonantietherapie te behandelen zijn. Houd er rekening mee dat de standaard lijst met opgeslagen behandelingen van de Wave Resonators een compilatie is van behandelingen die zijn opgenomen vanwege hun effectiviteit. De Wave Resonator-reeks resonatoren kan veel meer behandelingen (presets) opslaan, maar we hebben alleen die geselecteerd die echt effectief zijn. De gebruiker wordt daarom gewaarschuwd om af te zien van het toevoegen van meer behandelingen/presets, omdat we deze standaardbehandelingen/programma's hebben getest en hebben vastgesteld dat ze het meest effectief zijn. Veel resonatoren op de markt kunnen veel meer behandelingen bevatten, maar dit zijn meestal niet-geteste behandelingen. De gebruiker wordt dan geconfronteerd met letterlijk honderden behandelingen voor bijvoorbeeld kanker die de fabrikanten zojuist uit dubieuze bronnen van internet hebben gedownload. Vervolgens wordt van de gebruiker verwacht dat hij experimenteert met niet-geteste behandelingen om de behandeling te vinden die werkt. Een gebruiker met een terminale ziekte heeft geen tijd om te experimenteren. Het mooie van de Wave Resonators is dat ze effectief zijn: niet alleen omdat ze voldoen aan de specificaties van echte resonators, maar ook vanwege de geteste beknopte standaard lijst met behandelingen.
De Wave Resonator is voorgeprogrammeerd met de meest voorkomende aandoeningen die met resonantietherapie kunnen worden behandeld. 750+ behandelingen inclusief “Sweep” behandelingen en “Sets” behandelingen (Groepen). Dit is de standaardlijst van alle beschikbare effectieve resonantiebehandelingen.

Standaard behandelingslijs



Gelieve af te zien van het samenstellen van uw eigen frequentiebehandelingen aangezien de meest effectieve combinaties van frequenties al geprogrammeerd zijn in de standaardlijst. De geteste breedspectrumbehandelingen zoals "Neuro" en "Respiratory", die elk een breed scala aan aandoeningen behandelen, zijn ook opgenomen. De 10 meest gebruikte breedspectrumbehandelingen zijn:
1. Cancer Main /Kanker Hoofd
2. Circulation / Circulatie
3. Dental problems / Tande
4. Detox general / Detox algemeen
5. Infections general / Infecties algemeen 6. Inflammation / Ontsteking
7. Neuro
8. Pain / Pijn
9. Parasites general / Parasieten
10. Respiratory / Ademhaling

Wanneer iemand een behandeling op de lijst activeert, komt deze ook bovenaan de lijst te staan, omdat het als een "favoriet" behandeling wordt beschouwd.

Concentreer u op de behandeling van de specifieke aandoening/ziekte en gebruik de andere voorgestelde behandelingen ter ondersteuning van de hoofdbehandeling. bijv. gebruik voor Acne de “Acne” behandeling maar gebruik indien mogelijk ook “Infecties” en “Huidproblemen”. Probeer de parasiet- en detoxbehandelingen altijd op te nemen in het behandelschema (protocol). Als uw aandoening niet in deze lijst staat, gebruik dan de bovenstaande richtlijnen en zoek naar vergelijkbare symptomen en behandel met een breedspectrumbehandeling. Bekijk de hele lijst op www.waveresonator.com.

Sweeps (Veeg)

Sweeps zijn snelle behandelingen die snel tussen twee specifieke frequenties lopen. In plaats van de gebruikelijke 3 minuten plus per frequentie, besteden "Sweeps" slechts 1 minuut per frequentie. Men kan de “repeat” functie op de Wave Resonators gebruiken om de duur van een sweep behandeling te verlengen.
De “Sweep Treatments” zijn de behandelingen die ingezet kunnen worden als er beperkte tijd beschikbaar is voor behandeling of als u de behandeling continu wilt gebruiken met bijvoorbeeld de Healthpad. De Sweep Treatments lopen snel door de relevante frequenties voor een snellere behandeling. De functie "Herhalen" kan worden geactiveerd met de Sweeps en deze continue looptijd kan op elk moment worden stopgezet wanneer de gebruiker daarvoor kiest.

De volgende Sweep-behandelingen staan op de standaardlijst:


Veeg Hersengolven Duidelijkheid. Het veegt door het Beta-hersengolffrequentiebereik. Deze behandeling roept uiterlijk bewustzijn op, het opnemen en evalueren van verschillende vormen van gegevens die via de zintuigen worden ontvangen. Een goede behandeling om te gebruiken bij het studeren of bij hersenmist.

Vegen Hersengolven Ontspanning. Het veegt door het frequentiebereik van de Alpha-hersengolf. Deze behandeling roept een niet-slaperige maar ontspannen, rustige staat van bewustzijn op, voornamelijk met aangenaam innerlijk bewustzijn; lichaam / geest integratie. Gebruik om te ontspannen.

Veeg Hersengolven Slaap. Het veegt door het frequentiebereik van de Theta-hersengolven. Deze behandeling zorgt ervoor dat je gaat slapen. Gebruik voor slapeloosheid en angst

Veeg kanker. Het veegt door het kankerfrequentiebereik.

Veeg het Coronavirus. Het veegt door het Coronavirus en zijn varianten frequentiebereik.

Veeg katten spinnen. Het zwaait tussen 1 en 50 Hz. Dit is het bereik dat katten spinnen. Onderzoek heeft aangetoond dat het spinnen van een kat helende eigenschappen heeft. Deze sweep omvat de ontspannende Schumann-resonantiefrequentie (7,8 Hz) en de circulatiefrequentie (20 Hz)

Veeg algemene infecties. Deze sweep dekt de meeste virussen, bacteriën, parasieten die infecties veroorzaken of opportunistische pathogenen zijn in aanwezigheid van een infectie.

Veeg spiergenezing. Te gebruiken bij spierpijn, blessures en spasmen.

Veeg Wondgenezing. Het veegt door het Epsilon-hersengolffrequentiebereik. Deze behandeling wekt een gevoel van welzijn op en stimuleert de hypofyse om groeihormonen vrij te maken. Gebruik voor ontspanning en wondgenezing.


Sets (Groepen):

Een set of groep is een combinatie van behandelingen die achter elkaar plaatsvinden.
Relevante behandelingen worden gegroepeerd om de een na de ander uit te voeren voor een duur van ongeveer 6 uur of langer. Het is bij uitstek geschikt om te gebruiken tijdens het slapen op de Healthpad (zie p20) die is aangesloten op uw Wave Resonator.

De volgende sets behandelingen worden standaard vermeld op de Wave-resonatoren:

Set Arthritis
Set Cancer general
Set Circulation
Set Coronavirus
Set Dental and Gums
Set Depression
Set Detox
Set Diabetes
Set Fatigue
Set Flu
Set Fungi and Candida
Set Gallbladder
Set Health Maintenance
Set Infections Set Insomnia
Set Intestines and stomach
Set Kidneys and Bladder
Set Liver
Set Lyme’s Disease
Set Pain
Set Parasites
Set Prostate
Set Respiratory
Set Skin Problems
Set Sport Injuries
Set Tropical diseases
Set Weight Loss


Bekijk de volledige Standaard lijst met alle behandelingen: HIER